Rusnac

Noutati

Suntem prima companie în Moldova, certificată conform noului standard

Categorie: Новости

În 2010, compania Rusnac-MoldAqua, prima din Moldova și una dintre primele la nivel mondial, a fost certificată în conformitate cu cerințele standardului securității și calității producerii produselor alimentare FSSC 2000:2010 de către compania elvețiană SGS.

Cel mai recent sistem FSSC 22000 a unificat cerințele standardelor ISO 22000:2005 faţă de managementul securității produselor alimentare și PAS 220 faţă de programul de prevenire a riscurilor în producere. Astfel, sistemul a devenit un model mai complex de management al asigurării securității și calității procesului de producere și a produselor alimentare.

Sistemul FSSC 22000 e unicul system aprobat de Inițiativa mondială a securității alimentare (GFSI) în calitate de standard universal al securității și calității produselor alimentare. Aceasta oferă companiilor certificate perspective mai sigure în colaborarea cu rețelele comerciale transnaționale și constituie un pas important in realizarea programului de extindere a geografiei de export a produselor întreprinderii.

Acreditarea internațională se oferă întreprinderii peste 1an după certificare în cazul realizării cu succes a auditului extern planificat.

În 2010, compania Rusnac-MoldAqua a implementat un sistem integrat de management al calității conform ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, FSSC 22000:2010 și a realizat proiecte de investiții în domeniul modernizării infrastructurii producerii și perfecționării management-ului. Ca urmare, compania a atins un nivel mai înalt în deservirea consumatorilor de produse, asigurând securitatea şi calitatea lor.

Puteți accesa certificarea companiei aici